editorial

Γειά σας, είμαι η Iris και βρίσκεστε στο προσωπικό μας ιστολόγιο.
Και λέω "μας" γιατί εδώ έχουν όλοι λόγο. Εγώ μπορεί να καταθέτω τη σκέψη και τις απόψεις μου, εσείς όμως έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνήσετε. Αν έχετε δε και τρανταχτά επιχειρήματα είμαι έτοιμη να τα ακούσω.
Ετσι κι αλλιώς το καφεδάκι μας πίνουμε ανταλλάσσοντας κουβέντες...δημιουργικές, έξυπνες και ξύπνιες.
Κι όπως κάθε παρε-ίστικο ταξίδι, έτσι κι εμείς θα σουλατσάρουμε απο το ένα θέμα στο άλλο, γιατί είμαστε μέσα σε όλα!

Καλές ημέρες
Iris

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Η "ΙΘΑΚΗ" ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!




"Η Ιθάκη δεν πουλάει τίποτε!" Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση των υπευθύνων του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, που μιλούν για εντατικοποίηση των φαινομένων εξαπάτησης των πολιτών εν όψει των Χριστουγέννων από κυκλώματα επιτηδείων. Τι κάνουν αυτοί; Πουλούν κεριά, εικόνες αλλά και άλλα αντικείμενα δήθεν για να συγκεντρώσουν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου.
Οι επιτήδειοι συγκεντρώνουν χρήματα παρέχοντας αποδείξεις χωρίς διάτρηση που φέρουν πλαστές σφραγίδες και ψεύτικο αριθμό φορολογικού μητρώου, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ενώ παράλληλα επαιτούν προκειμένου να εξασφαλίσουν τη μετάβαση σε κάποια θεραπευτική κοινότητα, ενώ στην πραγματικά αυτή είναι δωρεάν.
Η δράση των κυκλωμάτων επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, με καταγγελίες πολιτών απο Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Χανιά και Αλεξανδρούπολη.