editorial

Γειά σας, είμαι η Iris και βρίσκεστε στο προσωπικό μας ιστολόγιο.
Και λέω "μας" γιατί εδώ έχουν όλοι λόγο. Εγώ μπορεί να καταθέτω τη σκέψη και τις απόψεις μου, εσείς όμως έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνήσετε. Αν έχετε δε και τρανταχτά επιχειρήματα είμαι έτοιμη να τα ακούσω.
Ετσι κι αλλιώς το καφεδάκι μας πίνουμε ανταλλάσσοντας κουβέντες...δημιουργικές, έξυπνες και ξύπνιες.
Κι όπως κάθε παρε-ίστικο ταξίδι, έτσι κι εμείς θα σουλατσάρουμε απο το ένα θέμα στο άλλο, γιατί είμαστε μέσα σε όλα!

Καλές ημέρες
Iris

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

"ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ" SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ...





Παρελθόν απο τον Αντ1 ο Νίκος Ευαγγελάτος που αποφάσισε; (αποφάσισαν;) να φύγει. Με ανακοινώσεις εκατέρωθεν σε άψογα φιλικό στύλ, δημοσιογράφος και κανάλι χώρισαν τα τσανακια τους. Λέγεται πάντως ότι το Μέσο ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένο με την δημιουργία ιστοσελίδας του πρώην άνκορμαν, άγνωστο γιατί. Πάντως όποιος και άν είναι ο λόγος της αποχώρησης, δεν θα κάνω το λάθος να ασχοληθώ με αυτήν καθ αυτήν.
Εκείνο όμως που οφείλω να σχολιάσω είναι ότι ο δημοσιογράφος ακολουθώντας τα βήματα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, θα συνεχίσει προς το παρόν την καριέρα του στο ...ίντερνετ. Το ίδιο έκανε και η Ελλη αν δεν κάνω λάθος μετά την αποχώρηση της απο τα τηλεοπτικά δρώμενα.
Στο μεταξύ άκουσα ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος προετοιμάζει το έδαφος και για την έξοδο της συζύγου του που λέει σε γνωστούς και φίλους ότι ο πολυαγαπημένος της, ετοιμάζει για τα μάτια της μόνο "διαδραστικό" site, που σημαίνει ότι η Τατιάνα μεταξύ άλλων θα δέχεται φωτογραφίες αναγνωστριών της, που προφανώς για κάποιους λόγους δεν θέλουν να επισκεφθούν τον κομμωτή τους (αναρωτιέμαι για ποιούς), και με τη βοήθεια γνωστών στυλιστών και ανθρώπων της μόδας, θα τους προτείνει το look που τους πηγαίνει...
Σα να το χω ξαναδεί το έργο...
Πρώτη διδάξασα η Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση πριν απο χρόνια, ακολούθησαν οι κυρίες τύπου Μενεγάκη, μετά η Τατιάνα όταν ξέμεινε απο κακίες και κουτσομπολιά και τώρα επανέρχεται η τελευταία για να μας κάνει μια απο τα ίδια στο διαδίκτυο αυτή τη φορά.
Ελεος ! Αυτά κυρίες μου και κύριοι τα εφάρμοσαν στο web αμερικανοί και ευρωπαίοι πριν μια τουλάχιστον δεκαετία! Θα αλλάξετε μέσο για να μας μπουχτίσετε για άλλη μια φορά με copy paste ιδεών που έχουν πολυφορεθεί ήδη;
Αναρωτιέμαι άν όλοι αυτοί οι διάσημοι μπορούν τελικά να είναι κάποτε και αυθεντικοί ...
Ετσι λοιπόν στα χνάρια του Τριανταφυλλόπουλου που δημιούργησε ένα site (κατά τα άλλα ευπρεπές) και κότσαρε και την οικογένεια να παίρνει συνεντεύξεις καλλιτεχνικού περιεχομένου και ο Ευαγγελάτος, που αναμένεται να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω για να κάνει την Τατιάνα (που σημειωτέον σε λίγο στην εκπομπή της θα της κόψουνε και το ρεύμα, αλλά αυτή θα επιμένει), βασίλισα των απανταχού blogers!
Πουθενά δεν μπορεί κανείς σήμερα πια να βρεί ησυχία!
Με τις υγείες μας ...